Kinderfeestjes

Wil je een leuk kinderfeestje voor een jarige Jet of Job? Dan ben je bij Cakes on wheels aan het goede adres!! We doen nu ook kinderfeestjes/ workshops bij je thuis!! Wij nemen alles mee heen en ook alles weer mee terug. Geen rommel, lekker makkelijk.

We hebben verschillende opties om uit te kiezen:

Kinderfeestje/workshop Cupcakes versieren.

Geschikt voor kinderen van 6 tot 12 jaar. De duur van de workshop is ongeveer 1,5 uur en het is voor minimaal 6 kinderen.

De kids gaan 4 cupcakes versieren zoals zij dat willen. 2 in de smaak Vanille en 2 in de smaak Chocolade. Wij nemen alle spullen mee zoals fondant, sprinkels, uitstekers, deegrollertjes, matten, gereedschappen enz. Na de workshop krijgen ze een doosje waar alle 4 de cupcakes in kunnen zodat ze de cupcakes lekker mee naar huis kunnen nemen. Mits ze nog niet zijn opgegeten natuurlijk….

De kosten zijn €16,50 per kind.

Wij zorgen voor een gezellig versierde tafel en we nemen de afwas weer lekker mee terug.

Lijkt je dit nou leuk of heb je nog vragen, bel dan naar 0610044539 of stuur een mailtje via het contactformulier.

Kinderfeestje/ workshop Taartje versieren

Geschikt voor kinderen van 9 tot 14 jaar. De duur van de workshop in ongeveer 2,5 uur en het is voor minimaal 5 kinderen.

De kids kunnen kiezen uit een klein, rond taartje of een boltaartje, beiden zijn ze voor 6-8 personen. Wij zullen ze van te voren al bakken en vullen met de gekozen vullingen. Je kunt kiezen uit de smaken Vanille, Aardbei of Chocolade. Andere smaken evt. in overleg. Zo kunnen de kids lekker aan de gang met de verschillende materialen die wij meenemen. Zoals sprinkels, fondant, uitstekers, deegrollertjes, gereedschappen enz. Wij zullen de uitleg geven waar nodig en als er vraag naar is kunnen we er ook altijd eentje voordoen. Als de taartjes klaar zijn hebben we een mooie doos waar de taartjes in passen en ze veilig mee naar huis genomen kunnen worden.

De kosten zijn €20,- per kind.

Wij zorgen voor een gezellig versierde tafel en we nemen de afwas weer lekker mee terug.

Lijkt je dit leuk of heb je nog vragen, bel gerust naar 0610044539 of stuur een mailtje via het contactformulier.

Lieve groetjes Marieke.