Drukte, alleen maar fijn.

Lieve lezers.

De laatste tijd is de drukte enorm toegenomen. Iets waar ik enorm trots op ben want ik werk ‘my ass off’ zoals ze dat wel eens zeggen. 😊 Ik vind het een enorme eer dat mensen zo graag een taart door mij willen laten maken. Ik ben dan ook al tot eind van de maand volgeboekt!!

Ik zou zo graag nog meer opdrachten aannemen, maar ik werk ook nog 20 uur bij de thuiszorg. Dus het aantal uren wat in de week overblijft is gewoon te weinig!! 😆 Ik hou ook enorm van slapen en dat is toch ook wel erg belangrijk. 🥰

Voorlopig ga ik op deze manier door en hoop ik in de toekomst minder te gaan werken bij de thuiszorg zodat ik Cakes on wheels kan gaan uitbreiden. Ik haal zó veel voldoening uit mijn werk. Als er dan kinderen met papa of mama de taart of cupcakes komen ophalen en die snuitjes staan op een grote glimlach, nou dan kan mijn dag niet meer stuk!!! 🥰😍 Dat geeft me zó veel voldoening!!

Dus mocht je nog eens een planning hebben om een taart te bestellen, doe het op tijd aub!!

Lieve groetjes Marieke. 🙋‍♀️

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s