Ladies Night

Op woensdag 27 november staan we met Cakes on wheels op de Ladies Night in Breda.

 

Ladies Night

 

Het is voor het eerst dat ik daar sta zonder onze Cakemobiel. Ik mag dus aan de slag met een tafel en daar een mooie presentatie van maken. Ik heb al allerlei leuke dingetjes bedacht, dus ik denk dat dat wel goed komt. Heerlijk vind ik het om alles voor te bereiden. Het moet natuurlijk wel leuk en gezellig worden en we willen natuurlijk wel dat er mensen komen kijken bij ons en nog een doosje cupcakes meenemen.

Ook ga ik nog iets leuks weggeven voor de loterij die ze daar doen. Daar heb ik ook al een leuk ideetje voor….

 

Mocht je nou benieuwd zijn geworden, kom dan vooral kijken op de 27e.

Hopelijk tot dan!!

 

Lieve groetjes Marieke.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s