Bruidstaart

 

Vrijdag 10 mei stond er een opdracht voor een bruidstaart. Een van 3 lagen in de vorm van een berkenstam. Echt een toffe opdracht, want dat wilde ik graag altijd nog eens proberen!! De taart zelf was echt niet zo heel lastig… Maar er moesten ook bloemen op. Ochideeën om precies te zijn. De Phalaenopsis , oftewel ‘vlinder orchidee’. Nog nooit gedaan, dus ga je het proberen.

Het viel uiteindelijk niet eens tegen om het te maken. Het zag er goed uit en ze leken ook nog eens echt, dat is ook wel voornaam. Maar toen, toen kwam het vervoer… Wat een zenuwslopende rit was dat zeg! Thuis waren er al 3 van de 7 bloemen gebroken. Die kun je gelijk afschrijven, want die krijg je niet meer gemaakt.

Ik heb als een oud wijf 100 gereden op de snelweg om maar zo weinig mogelijk beweging te hebben. Eenmaal daar aangekomen kwam het meest zenuwslopende van alles. Het in elkaar zetten van de taart. Op mijn allervoorzichtigst ben ik te werk gegaan en uiteindelijk is het helemaal te gek geworden!! Ik ben nog nooit zò trots geweest!!! Wat een gave taart en zag het er ook uit als een echte berkenstam. De bloemen bleven gelukkig plakken en uiteindelijk is het een van de gaafste taarten geworden die ik ooit heb gemaakt!

 

collagemaker_20190511_1711117052229013263738190936.jpg
Bruidstaart in de vorm van een berkenstam. Met zelfgemaakte Orchideeën.

 

Ook wilden ze er graag mini cupcakes bij in verschillende smaken. Dat kan natuurlijk ook geregeld worden!!

Mini cupcakes
V.L.N.R. in de smaken Citroen-framboos, Vanille, Limoen-Kokos, Aardbei crème, Oreo, Appeltaart, Choco-mint, Gezouten Karamel, Framboos-Meringue, Oreo.

 

Het zag er al met al echt super leuk uit!! 

collagemaker_20190511_1712083452730878360516789567.jpg

Erg blij met het eindresultaat!

En als je dan de volgende dag te horen krijgt dat het niet beter had gekund, dan kan mijn dag niet meer kapot!!! En is alle stress zeker niet voor niets geweest!

Groetjes Marieke.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s