Cakes on wheels testdag

Gisteren onze Cakes on wheels testdag gehad. Dat was toch wel echt spannend. Het was met familie en vrienden, dus wel bekenden, maar toch wil je het dan goed doen allemaal.

Het opzetten ging redelijk snel gelukkig. Ik was een aantal materialen vergeten, maar uiteindelijk ging het allemaal best goed. De ruimte is goed te benutten en er is makkelijk te werken, wat ook wel erg belangrijk is. Mijn lieve zoontje heeft ons geholpen met de aankleding, vandaar het scheve tafelkleed.. hahaha. Maar dat maakt me echt niks uit. Hij heeft zo genoten!! Hij heeft iedereen cakejes en drinken gegeven. Hij vond het geweldig!

Testdag 10 juni
Hulpteam!
Testdag 10 juni
Foodtruck

Het was erg mooi weer en we hadden toplocatie bij mijn stiefbroer in de tuin. Tussen de fruitbomen stond onze foodtruck. Eindelijk was het zover! Ik heb echt genoten en iedereen vond de cakejes lekker. Dat is natuurlijk wel erg belangrijk!! De choco mint en de appeltaart waren veruit de favorieten. Al vielen de limoen kokos en citroen cupcakes ook goed in de smaak.

Testdag 10 juni
Vitrine

Al met al was het een hele leuke en fijne dag!

Tot de volgende!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s